Knowledge base

Wij bouwen aan ijzersterke werkgeversmerken, waar je voor wil blijven werken.

Maak kennis met Affecty

Het binden en vinden van personeel blijft een voortdurende uitdaging voor veel ondernemers. Momenteel lijkt het aantrekken van gekwalificeerd en passend personeel soms meer op een zoektocht naar een speld in een hooiberg. Het gevolg: frustratie, omzetverlies, kwaliteitsverlies, onderbezetting en toenemende werkdruk voor het bestaande team. Deze uitdagingen vormen een vicieuze cirkel waarin organisaties gevangen kunnen raken. Als ondernemer wil je je focussen op groei, innovatie en waarde toevoegen voor je klanten, zonder personeelsstress. Maar hoe bereik je dat?

Samen duurzaam groeien met Affecty

Bij Affecty geloven we dat het anders kan! Onze missie is om organisaties te helpen bij het doorbreken van personeelstekorten en het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving. Wij streven naar langdurige betrokkenheid en succes voor zowel werknemers als werkgevers.

Bij Affecty daarom geen ad-hoc campagnes of het vluchtig plaatsen van vacatures. We streven naar het creëren van sterke werkgeversmerken waar mensen graag voor blijven willen werken. Door onze expertise in marketing en HR te combineren, zorgen we ervoor dat elke stap van de werknemersreis een positieve ervaring wordt. We doen dit niet alleen voor je huidige team; we vinden ook de perfecte nieuwe match voor jullie uitdaging. Helemaal passend bij de bedrijfscultuur en missie.

Van ad-hoc naar langdurig samen bouwen

Wij gaan verder dan alleen het op de korte termijn vinden van gekwalificeerde mensen. Wij bouwen langdurig aan je employer brand en optimaliseren je employee journey, waardoor we zorgen voor hoge betrokkenheid en loyaliteit. In plaats van ad-hoc oplossingen, werken we met een holistische aanpak waarin merkstrategie en cultuur een centrale rol spelen. We duiken diep in de organisatie om te begrijpen wat deze uniek maakt en zetten ons in om talent aan te trekken dat de waarden en cultuur deelt. Ons doel is niet alleen personeelstekorten oplossen, maar organisaties weerbaar en succesvol maken voor de lange termijn.

Waarom wij het nét even anders doen

Wij combineren onze marketing- en HR-expertise om sterke merken te bouwen waar mensen graag voor willen blijven werken. Wij kunnen je breed ondersteunen: van employer branding strategie om je merkidentiteit te versterken, tot employee journey optimalisatie die elke interactie met je medewerkers naadloos maakt. We verdiepen ons in je organisatiecultuur om een werkomgeving te creëren waar medewerkers zich thuis voelen. Onze candidate organisation fit analyse zorgt ervoor dat we de perfecte persoon bij jouw cultuur matchen. Dit alles wordt geactiveerd door werving & selectie campagnes om het beste talent aan te trekken. We gebruiken processen, data & analyses om je HR-processen nog beter te maken. Daarnaast delen we onze eigen ervaringen over hoe het ook anders kan en inspireren we je team met keynote speaking / presentaties.

Laten we samen groeien!

Bij Affecty zijn we gedreven oom ondernemers te helpen bij het overwinnen van personeelstekorten en streven naar werkgeluk. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laten we samen werken aan een toekomst van groei en succes!